Over Rebecca

Kwetsbaarheid en kracht combineren

rebecca baarsIk heb in mijn leven verschillende liefdesrelaties gehad, afgewisseld met periodes dat ik de relatie met mijzelf aanging. Ook die periodes zijn noodzakelijk geweest om de rijke levenservaring te vormen waaruit ik nu put. Mijn ervaring is dat je- voor iets dat zo natuurlijk lijkt als het hebben van een liefdevolle relatie, je je kwetsbaarheid en kracht moet combineren. Iets wat weinig mannen die ik ken hebben bereikt. Ik hou echter van mannen en zie, ervaar dat zij steeds weer hard hun best doen om de vrouw te behagen. Echter, vrouwen lijken hiermee nooit tevreden te zijn, hetgeen weer frustrerend is voor de man. Hoe komt dat..?

Ik weet het, nu jij nog! Ik kan je helpen door je te coachen om die krachtige, kwetsbare, liefdevolle man in verbinding met zijn vrouwelijke kant te ontwikkelen. Vrouwen wachten op deze ontwikkelde mannen, zij responderen hier direct positief op.

Mijn kwaliteiten heb ik ontwikkeld door mijn ervaring als docent, trainer en coach, ondersteund door o.a. opleidingen in communicatief bewustzijn, effectieve intuïtie, mindfulness, geweldloze communicatie en als professioneel danseres/bewegingspedagoge.

Ga de coaching met me aan en complementeer je mannelijke kracht met je vrouwelijke kant.

Een ‘echte’ man durft zijn kwetsbaarheid te tonen

Wordt meer man door het vrouwelijke aspect in jezelf te leren kennen. Stuur me een berichtje en we maken een vrijblijvende kennismakingsafspraak.